Η παραλία Άγιος Γεώργιος αποτελεί τμήμα της παραλίας του Στομίου Οξυλίθου της Δ.Ε. Κύμης και έχει περίπου δύο χιλιόμετρα μήκος. Στη μια άκρη της παραλίας εκβάλει ο Νεδων ή Μανίκιατης ποταμός, ενώ η άλλη άκρη της παραλίας αποτελεί όριο με τη παραλία της Μουρτερής.

Η τεράστια αυτή παραλία σε συνδυασμό με τις γειτονικές, καλύπτει τις ανάγκες για όλους τους λουόμενους. Και αυτούς που αναζητούν ησυχία και ηρεμία αλλά και όσους θέλουν τη πολυκοσμία.

Στην αρχή της παραλίας συνήθως λειτουργεί καντίνα με αντίστοιχο οργανωμένο τμήμα στην ακτή με ομπρέλες, ξαπλώστρες και ντους. Στην ακτή η παραλία έχει άμμο, ενώ μέσα στη θάλασσα θα βρείτε άμμο και βότσαλο.

Πώς θα πάω: Από Χαλκίδα, κατευθύνεστε προς Νότια Εύβοια και Αλιβέρι, περνάτε το χωριό Λέπουρα και συνεχίζετε ευθεία προς Κύμη (υπάρχει διασταύρωση που οδηγεί προς Κάρυστο). Μετά την Πλατάνα, θα βρείτε το Στόμιο. Η παραλία βρίσκεται πριν τη γέφυρα του Μανίκιατη, κάνοντας δεξιά για όσους έρχονται από Αλιβέρι, και μετά τη γέφυρα του Μανίκιατη κάνοντας αριστερά για όσους έρχονται από Κύμη. Ο δρόμος που βρίσκεται παράλληλα με τη παραλία προσφέρεται για στάθμευση.

Στον χάρτη

ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Παρακαλώ περιμένετε…