10 Μαρτίου 2024

Απόκριες 2024: Όλα έτοιμα για το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου - Το πρόγραμμα

Όλα είναι έτοιμα στο Αλιβέρι για μια από τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις του, το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου, που θα γίνει σήμερα, Κυριακή 10 Μαρτίου στις 15:30 στη πλατεία Ζωντού, στην είσοδο της πόλης.
 
Η συγκέντρωση των Καρναβαλιστών ΄έχει οριστεί για τις 15.00 στο άγαλμα Ζωντού.
 
Μικροί και μεγάλοι φορέστε τις αποκριάτικες στολές σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε στο Αλιβεριώτικο Καρναβάλι. Κέφι, γλέντι, χορός διασκέδαση και τραγούδι είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που μας περιμένουν σε αυτό τον υπέροχο θεσμό που έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές όλων μας.
 
 
Η διασκέδαση και η σάτιρα συναγωνίζονται επάξια την έμπνευση, την ευρηματικότητα και φυσικά την καλλιτεχνική διάθεση όλων των συμμετεχόντων.
 
 
 
Εντυπωσιακά άρματα, πρωτότυπα πεζοπόρα τμήματα με πληθώρα θεμάτων, μουσική και πολύ χορό αλλά και μια λαμπρή έκπληξη με άρωμα από ταινίες με μπουζούκια παλιάς εποχής.
 
 
Με την ολοκλήρωση της παρέλασης, η διασκέδαση μεταφέρεται στο λιμάνι του Καράβου. Παραδοσιακοί χοροί και γαϊτανάκι από την χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων «Το Μεσονήσι» μας μεταφέρουν πιο κοντά στην μαγική στιγμή του καψίματος του Καρνάβαλου.
 
Η έναρξη θα κηρυχθεί από τον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κ. Νίκο Μπαράκο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σοφία Κόλλια – Βότση.
 
 
Το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου.
 
Διοργάνωση: Δήμος Κύμης – Αλιβερίου
 
 
 

Παρακαλώ περιμένετε…