01 Μαρτίου 2024

Απόκριες 2024: Πυρετώδεις προετοιμασίες για το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου - Τι ετοιμάζεται

Όλα είναι έτοιμα στο Αλιβέρι για μια από τις πιο λαμπρές εκδηλώσεις του, το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου.
 
Το φετινό καρναβαλικό ραντεβού είναι την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 15:30 στη πλατεία Ζωντού.
 
Κέφι, γλέντι, χορός διασκέδαση και τραγούδι είναι μόνο λίγες από τις εκπλήξεις που μας περιμένουν σε αυτό τον υπέροχο θεσμό που έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές όλων μας. Η διασκέδαση και η σάτιρα συναγωνίζονται επάξια την έμπνευση, την ευρηματικότητα και φυσικά την καλλιτεχνική διάθεση όλων των συμμετεχόντων. Η έναρξη θα κηρυχθεί από τον Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου κ. Νίκο Μπαράκο και την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής κα Σοφία Κόλλια – Βότση.
 
Προετοιμασία άρματος για το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου
 
Οι εκδηλώσεις θα αρχίσουν με την παρέλαση των αρμάτων και των πεζοπόρων τμημάτων, που φέτος υπόσχονται να μας μαγέψουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Θα ακολουθήσει μια ξεχωριστή έκπληξη με άρωμα από ταινίες με μπουζούκια παλιάς εποχής που σίγουρα θα χαραχτεί στις μνήμες όλων μας για χρόνια.
 
Με την ολοκλήρωση της παρέλασης, η διασκέδαση μεταφέρεται στο μαγευτικό λιμάνι του Καράβου. Παραδοσιακοί χοροί και γαϊτανάκι από την χορευτική ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και Περιχώρων «Το Μεσονήσι» μας μεταφέρουν πιο κοντά στην μαγική στιγμή του καψίματος του Καρνάβαλου.
 
Ο φετινός Καρνάβαλος θα είναι ένα ξεχωριστό άρμα έκπληξη του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου! Στη συνέχεια γινόμαστε όλοι μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού, γλεντιού και κεφιού για να χορέψουμε το αγαπημένο μας Καβοντορίτικο.
 
 
Το 5ο Καρναβάλι Αλιβερίου θα παρουσιάσουν ο Βασίλης Γκότσης και η Τζένη Κοσμίδου.
 
Διοργάνωση: Δήμος Κύμης – Αλιβερίου

Παρακαλώ περιμένετε…