30 Ιανουαρίου 2024

Απόκριες 2024: Πότε θα γίνει το καρναβάλι στο Αλιβέρι

Άρχισε η προετοιμασία για τις απόκριες 2024 στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου. Όπως ανακοινώθηκε από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού, κα Σοφία Βότση, το καρναβάλι στο Αλιβέρι θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου 2024 με ώρα έναρξης τις 15:30 και θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις στο κέντρο της Πόλης και χορευτικά στον Κάραβο το βράδυ της ίδιας μέρας.

Ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα αναλάβει τον συντονισμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεων, με την συνδρομή όποιων πολιτιστικών συλλόγων, σχολείων, τοπικών κοινοτήτων και φορέων επιθυμούν να συμμετέχουν.

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο συνάντηση μεταξύ της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Σοφίας Βότση, και εκπροσώπων συλλόγων και σχολείων, προκειμένου να συζητηθούν τα οργανωτικά ζητήματα ενόψει των εκδηλώσεων για το Καρναβάλι 2024. 
 
Στη συνάντηση προσήλθαν οι: Σοφία Σπανού, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αλιβερίου, Τούλα Πανουργιά, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αλιβερίου και περιχώρων, Νίκος Αποστόλου, Πρόεδρος της ομάδας εθελοντών SAR 312, Παναγιώτης Καδδίτης, Γυμναστήριο Body and Mind (ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου σε θέματα αθλητισμού) και οι εκπρόσωποι σχολείων: Αναστασία Αρσενικού (Πρόεδρος 3ου δημοτικού σχολείου Καράβου), Κοντζιά Σοφία (παιδικός σταθμός Αλιβερίου), Φρυγανιώτη Κωνσταντίνα (2ο δημοτικό Αλιβερίου), Ντούνη Χριστίνα (Νηπιαγωγείο Καράβου), Δελή Κωνσταντίνα (1ο δημοτικό Σχολείο Αλιβερίου).
 
 
 
 

Παρακαλώ περιμένετε…