14 Μαΐου 2024

Πότε θα γίνει η 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος»

Οι προετοιμασίες για την 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος», η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου, έχουν ξεκινήσει. Το Αθλητικό Σωματείο Start Line μαζί με τον Δήμο Κύμης - Αλιβερίου, συνεργάζονται και φέτος αρμονικά ώστε να προσφέρουν ένα άρτιο αποτέλεσμα σε αγωνιζόμενους και θεατές.

Ο τρίτος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκίνητων, επιστρέφει και πάλι στη γνωστή διαδρομή από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, η οποία όλα αυτά τα χρόνια έχει αγαπηθεί από τους αγωνιζόμενους και τους θεατές. 

Φέτος η Ανάβαση Κύμης για πρώτη φορά θα φιλοξενήσει και Crosscar να προσπαθούν για τον απόλυτο χρόνο της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο ο θεσμός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Crosscar μπαίνει δυνατά και στις αναβάσεις καθώς στον δεύτερο γύρο της χρονιάς θα δούμε τους πρωταγωνιστές του θεσμού να μάχονται αυτή τη φορά σε ασφάλτινο και όχι χωμάτινο τερέν. 

Οι 52 στροφές της φημισμένης ανάβασης και η ανοιξιάτικη πανέμορφη Κύμη είναι δύο από τους πολύ καλούς λόγους, για να επισκεφθεί κάποιος την περιοχή το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαΐου.

Οι συμμετοχές λήγουν την Παρασκευή 17 Μαΐου, ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή στην 22η Ανάβαση Κύμης “Γιάννης Ηλιόπουλος” μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr). Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αναζητήσουν στα τηλέφωνα: 6908805068 & 6944308148.

Πρόγραμμα

 

Λήξη Συμμετοχών: Παρασκευή 17 Μαΐου, ώρα 23:59 (Μέσω Σ.Δ.Δ.Α.)

Διοικητικός και Αρχικός Τεχνικός Έλεγχος: Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα 09:30 - 11:30 (Γραμματεία Τ. Ε./Λιμάνι Κύμης)

Χρονομετρημένες Δοκιμές: Σάββατο 25 Μαΐου, ώρα 12:30

Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 26 Μαΐου, ώρα 11:30

Tελικός Τεχνικός Έλεγχος: Κυριακή 26 Μαΐου, μετά τη λήξη του 2ου σκέλους (στον χώρο του Parc Fermé)

Απονομή Επάθλων, Κυριακή 26 Μαΐου, μετά το τέλος του αγώνα (κεντρική πλατεία Κύμης)

SHARE

Παρακαλώ περιμένετε…