20 Μαΐου 2024

Φλόγα: Στο Αλιβέρι απλώθηκε η πολύχρωμη μπουγάδα της ευτυχίας - Δείτε φωτογραφίες

Μια πολύ όμορφη και συγκινητική δράση διοργανώθηκε το πρωί του Σαββάτου, 18 Μαΐου 2024, στον πεζόδρομο του Αλιβερίου. 

Εκεί απλώθηκε πολύχρωμη μπουγάδα της ευτυχίας για την Φλόγα, με τα μπλουζάκια που ζωγράφισαν 700 μαθητές από 16 σχολεία του Δήμου μας, αποτυπώνοντας εικόνες που τους κάνουν ευτυχισμένους.

Αυτή η μέρα έδωσε ένα ξεχωριστό μήνυμα ελπίδας τόσο για τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους όσο και για ένα καλύτερο αύριο για όλο τον κόσμο και για τον όμορφο τόπο μας. 
 

«Ήταν αληθινά συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά που αποτελούν τον ανθό και το μέλλον της περιοχής μας, παρά τις δυσκολίες των καιρών να κρατούν ζωντανή μέσα τους την αγάπη, την ευαισθησία και την ανάγκη για προσφορά στον συνάνθρωπο» ανέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής, Σοφία Βότση. και συνέχισε: «Ευχαριστώ ακόμη θερμά τη Φλόγα για το εξαιρετικό έργο της από το 1982 που ιδρύθηκε. Για την έμπρακτη στήριξη της στα παιδιά που νοσούν από καρκίνο και τις οικογένειές τους καθώς και για όλες τις οργανωμένες δράσεις με τις οποίες στηρίζει τη λειτουργία των ογκολογικών τμημάτων των παιδιατρικών νοσοκομείων συνδράμοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του καρκίνου της παιδικής ηλικίας. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή τη τόσο ιδιαίτερη εκδήλωση στηρίζοντας την από το δικό τους μετερίζι. Ο Δήμαρχος μας κύριος Νίκος Μπαράκος και εγώ ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικής πολιτικής δεσμευόμαστε πως ο Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα είναι πάντα αρωγός και ένθερμος υποστηρικτής σε τέτοιου είδους δράσεις».
 
 
 
 

 

 

Παρακαλώ περιμένετε…